A tota costa
Pep Sala celebra 40 anys de música agraint: “Carles Sabaté és l’home més important de la meva vida artística”

Pep Sala celebra 40 anys de música agraint: “Carles Sabaté és l’home més important de la meva vida artística”

3
327
0
dijous, 21 maig 2015
Diari del Papa
Torna Pep Sala, i ho fa amb el CD Ops! Mireu què he fet, el nou doble CD que Sala ha editat aquest 2016 per celebrar 40 anys de dedicació professional a la música. El seu primer senzill d’aquest doble àlbum, “Només ho faig per tu”, és una bona carta de presentació del disc, ja que fa evidents els nous registres que han obtingut les 31 cançons, incloses en aquest treball. Entre les cançons d’Ops! Mireu què he fet, també n’hi ha una de cantada amb Carles Sabater, “No volíem fer-nos grans”. Una cançó que Sala ha rescatat d’unes gravacions d’una gira de Sau per teatres. En declaracions a Ràdio Estel, Pep Sala ha destacat la solidesa dels vincles entre tots dos: “Carles Sabaté és l’home més important de la meva vida artística”. En aquest sentit, el cantant ha explicat que “hi ha cançons molt especials en aquest CD, però en aquest àlbum, no hi podia faltar Carles Sabaté”.
Temes composats per Pep Sala al llarg dels seus 40 anys de professió, enregistrats i revisats de nou des de la perspectiva del temps, és el que podem trobar en aquesta proposta del cantant català. Sala s’ha fet acompanyar, en aquest nou treball, d’amics, músics i artistes que ha admirat al llarg de la seva vida. “Aquestes col·laboracions van lligades a trossos de la meva història personal”, ha dit. El disc compta amb col·laboracions com ara les de Lucrecia, Carlos Tarque, Catarres, Blaumut, Pegasus, Sergio Dalma, Sicus, Pino Palladino o Steve Hogarth. A més, s’ha produït un fet insòlit: que es retrobessin de nou els músics de Sau.
El disc Ops! Mireu què he fet estarà a la venda al quiosc a partir d’aquest dissabte, 16 d’abril, i serà presentat en un ÚNIC concert, al BARTS de Barcelona, l’endemà de la sortida del disc, aquest diumenge 17.

tags
share

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Menu Title