A tota costa
Ràdio Estel es torna a sentir a tot el món, amb un àudio sobre l’Any de la Misericòrdia emès per Ràdio Vaticana

Ràdio Estel es torna a sentir a tot el món, amb un àudio sobre l’Any de la Misericòrdia emès per Ràdio Vaticana

4
67248
2
dissabte, 23 maig 2015
Ràdio

Ràdio Estel ha tornat a sortir amb un reportatge sonor per Ràdio Vaticana, dins la secció especial Cadena d’Amistat. Després d’una primera experiència al febrer, dedicada al fenomen de la devoció a la Mare de Déu a Catalunya, sota les advocacions de Montserrat, Núria, Queralt la Mercè i altres, el tema principal ha estat ara l’Any de la Misericòrdia. En l’àudio, reproduït aquests dies per la cadena pontifícia, Ignasi Miranda explica el sentit de l’obertura de la Porta Santa el 13 de desembre passat a la seu barcelonina, alhora que recull comentaris del delegat diocesà de Patrimoni, el canonge Josep Maria Martí Bonet, tant sobre l’esperit de reconciliació que comporta l’Any Jubilar com sobre algunes icones emblemàtiques de la Catedral, entre elles “el Sant Crist de Lepant i Sant Oleguer”. La caritat, la música i la unitat en l’amor són alguns dels temes tractats en una finestra mundial que permet que Ràdio Estel sigui una mica més coneguda més enllà del nostre país.

share

2 Comments

  1. admin says:

    Eventually I answer an advert in the Ship Inn looking for PRs for a new night at one of the big clubs. Not only do I get the job – which, it transpires, pays in grams as well as much-needed Euros – but a workmate points me in the direction of a vacant, one-bedroom basement flat. It’s dark, damp and smelly, overrun with cockroaches, has no natural light and offers little change out of €800 a month. I take it.

    • admin says:

      “The shower?” I ask the witch, thinking I’ve heard her wrong. “Yes. Is it possible?” comes the reply. “I have some problem – with the pee,” she adds, pointing to her crotch. I hear something expensive-sounding shatter in the living room just as the witch enters the bathroom, slamming the door behind her.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Menu Title